Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimmerdropp

Kvällen går omkring
och plockar färger

binder en pärlkrans
av nyutslagen dagg

putsar kvällsviolerna
tills dom blänker som glimmerdropp

målar gräset
i midnattsstjärnornas andedräkt

förgyller sjön
för gudar av sköraste glas

kysser skogen
med ömhetens viskningar

somnar
i himlens skymningsport




Fri vers av Knas_
Läst 359 gånger
Publicerad 2004-11-23 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_