Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkogården är vacker så här års

Sitter på en solvarm bänk.
På kyrkogården
i gått sällskap.

Annonyma Människors Tysta Sällskap

Ingen av de som går förbi
vet vem de var.
Eller vem jag är.

Vad berättar mitt utseende om mig?
Att jag äter för mycket äpple
och att jag tror alla pratar bakom min rygg
när jag har PMS.

Vad berättar hans namn om honom?
Att han steg upp varje morgon kl. 4
och att han vägrade äta julskinkan
för att grisen hade varit hans vän.

Döm inte boken efter omslaget
heter det ju
Döm inte boken efter titlen, heller.










Fri vers av Dandelion
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-09-30 00:45



Bookmark and Share


  Martin VIP
Oj, en jättefin text att drömma vidare på. Jag gillar den vardagliga tonen.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Dandelion