Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia, jag var på väg till jobbet och nånstans i tunnelbanan blev jag av med höger herrskos klack. Irriterad haltade jag bort till jobbet och skrev ner denna bit.


Idag är jag lack.

Idag är jag lack
för imorse den stack
min halva vänstra klack
ja ska gå till motattack
promenera till Chapeau-Claque
där ja en gång en drink drack
i höghatt och frack
som greven av Armagnac
ja fick ris, ros och tack
och en läskeblasksback
för mina bedrifter i schack
och linuxserverhack
som min idol, Norris, Chuck
som en amerikansk quarter-back
ja ska ringa mitt fack
med dess ordförande Jack
han jobbade förr på en mack
och kallade alla kunder för ett jävla pack

fuck




Fri vers av raspen
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-10-08 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raspen
raspen