Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänga tvätt

Tvättlinan spännes
kläderna faller mot marken
kroppen, den slaknar




Bunden vers (Haiku) av raspen
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-11-05 23:30



Bookmark and Share


  Tessan84
det är alltid lika kul att hänga tvätt :D
2006-11-13

    ej medlem längre
Skönt flyt :D...som sagt Hi-Q is the shit!
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

raspen
raspen