Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, en ny kärlek, samma utgång, och liknande ord i vers.


Patetiskt pladder

besviken på det som just nu inte händer
besviket jag tittar på tårade händer
trånande blickar jag mot henne sänder
jag får söka nytt i exotiska länder

att hoppas, att rida mot öppningen nalkande
krångliga buskar, fontäner lätt svalkande
taggar som river mot huden så öm
jag rider på kärleken, sliter dess töm

avkastad, nedspottad, nedtryckt av hjärtat
jag reser mig blott utav trots emot smärtan
patetiskt jag pladdrar, pussar mot vinden
jag drömmer om ömsinta smek uppå kinden




Fri vers av raspen
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-10-08 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raspen
raspen