Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag skrev den här behövde jag verkligen en paus.


Paus

En time-out i ett land
där jag går hand i hand
med mig själv.





Halvtid för själen
den kippande gälen
andnöd ett faktum med möjlig prinsess

när tankar dominerar
och en framtid planerar
kaoset tar vid från efterlängtad tristess




Fri vers av raspen
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-10-08 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raspen
raspen