Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring.

Så gör er av med sorgsna minnen
Nu är det dags att gå
Med öppen själ och öppna sinnen
Så ska vi vandra på

Vi tänder ljus för det vi saknar
Men aldrig kommer få
När sedan vi, i gryning vaknar
Som bättre män, vi stå

Och aldrig ska vi se oss om
För aldrig ska vi må
Så bra, precis så gott som
När vi grät, men kämpade ändå




Fri vers av MickeLang
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-10-13 16:53



Bookmark and Share


  önska
en jättebra dikt. jag tycker väldigt mycket om den, särskilt att den är på rim. det gör att det flyter på och inte blir hackigt. och budskapet - underbart
varma hälsningar
2006-11-07

  elinli
jo. jag är imponerad av den här dikten. riktigt bra!
2006-10-14

  yoyyo
jupp kanske något man ska tänka på
bra bra :)
2006-10-13

  Tav
mina har dock aldrig blivit publicerade i någon diktbok, vilket kanske kan beskiva kvalitéskillnaden ;) hoppas att du fortsätter att publicera dikter här!
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

MickeLang
MickeLang