Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget regnbågens slut.



du har aldrig varit öppen för förändringar

det är därför du ser på mig som hopplös

och du har rätt, jag är precis som ett papper

ett vanligt vitt, blankt jävla papper

men jag målar mig i färger som aldrig förr

bara för att kunna vara fin för dig




Fri vers av MickeLang
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-23 22:53



Bookmark and Share


  yoyyo
snyggt!
2008-03-10

  Lilla My* VIP
Stark text! Mycket bra!
2006-10-23

  Gunilla Karlsson
vad fin
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

MickeLang
MickeLang