Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Vårat Cafe

Ett ögonblick bland flera
satte nyfikenheten i spel
jag ville veta mera

Vi gick på cafe, du och jag
pengarna räckte precis till
en bulle och kopp The
en bulle och kopp The på \"vårat cafe\"
bland alla dessa ögonblick
fann jag dig

en kopp the
hemma i din soffa på Östermalm
ännu en kopp The
kanske var det då, du fann mig
bland alla dessa ögonblick
då vi båda ville ha mer
än en bulle och kopp The
på \"vårat cafe\"




Fri vers av Ariam
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-10-14 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam