Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ingen smärta som försvinner föralltid, den kommer alltid finnas i ditt nedbrutna ärrade hj


De flesta ser nog sin spegelbild i spegeln.
jag ser min på mina armar.
Armarna som speglar insidan.
Insidan som värker och värker.

sluta nu. snälla sluta.




Fri vers av Sanna
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-10-17 22:06



Bookmark and Share


    xtla
åh, "Armarna som speglar insidan."
you nailed it :)
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sanna
Sanna