Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter

gröna björkar fälls för asfaltens skull
vackra parker slits sönder för vägarnas skull
människor skjuts, torteras

för vår skull

och jag gråter




Fri vers av Vagabond
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-10-23 08:05



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
vem gör inte det..det är inte kul att se allt elände och inte göra nått åt det. Det är inte heller kul att gråta när man egentligen har det bra. Kom bara ihåg att det inte är ditt fel. Bra skrivet.
2007-08-10

  Hans w-art Westlund VIP
ta inte på dig hela skulden.. vi människor gör bra saker också.. ibland
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Vagabond
Vagabond