Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streck på vita väggar

Målar stora streck på väggarna
cirklar, trianglar och
streck

dina streck


penslen spretar och det kommer färg på fönstren
utanför tappar lönnen löv mot vit snö
rött på
vitt

dina färger


Sitter här i bara skinnet
huttrar och kluddrar cirklar som blir
ögon

dina ögon


Dina ögon under skyddande lugg
klara av gråt och
lycka

din lycka min
lycka




Fri vers av Vagabond
Läst 626 gånger
Publicerad 2007-01-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vagabond
Vagabond