Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här är en liten text. #1


Rubriker och sånt.

Jag ville komma bort kanske
ta lite droger
bli lite hög

man har ju hört om sånt kokain. vitt pulver och liknande substanser
så jag letade
hörde att man kunde hitta sådant på plattan
men där fanns bara en massa
undercoverpoliser
inget kokain inget sånt
så jag letade

tänkte att man kanske kunde hitta sådant i förorten
kanske rinkeby turkar som snortar kanske
men där fanns bara en massa
ledsna ensamstående gråa
inget kokain inget sånt
så jag letade

funderade
kanske man kunde hitta sådant bland ungdomarna
sånna som inte fått en ordentlig uppfostran
men där fanns bara en massa
förstörda lättklädda blodssystrar
inget kokain inget sånt
än

så jag letade
vidare
kan jag säga
jag hittade inte något sånt
tänkte att
det går väl lika bra med socker tänkte jag
någon sorts placeboeffekt kanske
så jag snortade några kilo
kände inget rus
var fortfarande här
medvetande mer än någonsin
allt socker blev till fett i min kropp som har
ganska taskig ämnesomsättning
ja, jag letade och
jag hittade
det ultimata sinnestillståndet
fetma




Fri vers av paix
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-10-24 19:05



Bookmark and Share


  Kim Berglund
du är tamefan duktig ju!
2006-11-19

  hyena
i väntan på knark så blir det fan svull alltså. (men snart jävlar)
du är duktig min venn. :)
2006-10-30

    Ängel i regnet
fy fan vad bra. Bokmärkt!
2006-10-24

    Camillaa
hemsk och gripande!
men bra skriven
/ C *
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

paix