Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


JJJJJ

du kan tillochmed vara ironisk
jag hade glömt bort att nioåringar kan sånt
man kan retas
och skratta
äta Tacos tillochmed!

Snälla mamma jag vill bara låtsas i en timme till

önskar att glaskulor var närhet som vi kunde hälla
innanför nacken på varandra
vi spiller överallt på golvet men
det gör inget, jag har så mycket längtan kvar som måste
ut

en gång är ingen gång
fem år är ingen tid




Fri vers av paix
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-10-26 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paix