Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet utan tvivel

Att känna sig tom

Att sluta ögonen, för att sedan långsamt öppna dem igen i motljus.
Med spruckna läppars tröst, söker jag ivrigt din hand.
Med spruckna läppars törst, finner jag din själ, inuti min, som i tystnad snuddar vid varandras tankar.

Inte igen,
Aldrig igen


Så som det var innan, kommer det aldrig igen att bli
En förändring utan skepnad
En förändring skapad av motvilja
Skuggan av dig, rör sig i takt med stegen du tar
Som en odödlig ande följer den dig, vart du än går, vad du än gör.

Adrenalin som flödar
Tankar som inte borde finnas


En snabb rörelse
Dina läppar, tätt emot mina
En tusendels sekund, och jag springer därifrån
Andetag efter andetag
Den vita röken står som spöken ur min mun

Livskraft
Vilja


Viljan av abstinens
Fort, fort
Bort från min livskrafts hjärta jag springer
Att känna känslor


Att känna ett hjärta slå.
Att känna ditt hjärta slå,
för mig
Är och förblir en evighetsdröm.




För att jag älskar dig ännu.




Fri vers av NeverAngel
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-10-30 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel