Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Sista Kvällen

Vem har sagt att det ska vara lätt,

Sade du samtidigt som du log

Du strök håret från min kind

Och lät mina tårar falla fritt


Det var den kvällen då det kändes

Som om det vi hade mellan oss dog

Och jag hade mitt hjärta i min hand

Det som jag ville skulle vara ditt


Vem har sagt att det ska vara svårt,

Sade jag samtidigt som jag grät

Jag smekte leendet från din mun

Och gav dig en sista kyss


Det var den sista kvällen tillsammans

Då jag lade alla känslor i knäet

Och jag ville bara att du skulle se

Den person som du älskade nyss




Fri vers av Edit
Läst 344 gånger
Publicerad 2004-12-11 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit