Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräcknovell

Du tog mig
för det oskrivna
Du fyllde
mina blanka sidor

Du gjorde mig
till en skräcknovell
ingen vågar läsa




Fri vers av Edit
Läst 730 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-22 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit