Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta Mina Tårar

säg mig
att det är sant
att ingenting
någonsin igen
kan bli likadant

håll mig hårt
och lova mig
att jag aldrig mer
behöver vara
med dig

ta mina tårar
när du nu går
och lämna mig
låt mig slicka
mina sår

och om jag
skulle börja vända
visa mig mina tårar
så jag ser vad som
skulle kunna hända

säg mig
att det är sant
att ingenting
någonsin igen
kan bli likadant




Fri vers av Edit
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-09-15 16:24



Bookmark and Share


  LadyM
Vacker och tänkvärd..rak och enkel
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit