Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

jag håller på att leta efter nånting.....
men jag ser bara två hängda barbiedockor och.....Dig




Fri vers av Oproficiell
Läst 563 gånger
Publicerad 2004-12-11 20:17



Bookmark and Share


  Ilutzio
Hehe!
Denna känns som ett leende som plötsligt stelnar till ett illvilligt grin. Bra!
2005-06-09

    ej medlem längre
helt underbart!
2005-04-15

    jahapp
du verkar ju ha störtskön humor...
2004-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Oproficiell
Oproficiell