Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menstruera.

Varenda rörelse jag gör fylls jag med äckel och orenligheter.
För hinduer just denna veckan har jag inte rätt att tillbedja någon gud.
Förlåt så mycket.

Jag menstruerar bort min äckelhet.




Fri vers av Oproficiell
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 18:33



Bookmark and Share


    Nattviol
mens är liv
mens är ursprung

gör som jag;

måla en tavla
av ditt mensblod
måla de symboler
du föredrar
måla in kvinnors
urkraft

och le mot Månen!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Oproficiell
Oproficiell