Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bättre sent än aldrig, det finns inte i min ordlista.


Arv.

Han söker kärlek hos andra
Fortsätter bara att vandra.
Säger sig ha en flicka så kär
Blir påmind \"ahh, hon är ju nästan aldrig här\".

Hon vill helst be sina vänninor honom att akta
Men det skulle ju kallas att vakta.
Hör hur hånet skallrar
När hon ömhet från honom går och gallrar.

Sjukt är vad detta förhållande är
Och han som inte vet vad hon bär.
Han är en mogen man
Säger folk som tror att dom kan.

Månaderna går
Pojken föds en vår.
Kanske dags nu, växa upp och bli man
Tänker han vars frus moderskänslor i samma veva försvann.




Fri vers av Oproficiell
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-08-11 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oproficiell
Oproficiell