Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avstånd mest i bemärkelsen av timmar&mil!


fast på avstånd.

när man minst anar det
då slår känslovågen till igen
och man faller pladask

jag ligger pladask framför dig [fast på avstånd]
jag låter dig suga dig fast på mig,
i mig och omsluta mig helt [bara på avstånd]

men med dig är det inte som med alla andra
du kräver inga vackra ord
du vill inte bara ha min kropp

jag får vara trygg med dig [fast på avstånd]
för jag vet att känslor kommer och går
precis som du har gjort i mitt liv

jag är tacksam för känslor
jag är tacksam för panik & lugn
jag är tacksam för förstånd [& avstånd]




Fri vers av Karin I
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-11-15 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin I
Karin I