Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppens liv

Jag ligger vaken i mörkret
och funderar på regndroppens liv
på mitt fönster
jag ser hans liv vakna
överst på rutan
så rinner den sakta neråt
och förenas med andra på vägen
i slutändan har den sjunkit ner
till fönsterkarmen
där den lever i lugn ett tag
innan den torkar upp
och försvinner mot himlen igen.




Fri vers av Eyglo
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-12-17 13:25



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
och snyggt berättad om en liten regndroppe
jag földe med den när den rann ner
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo