Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Neutrala Svensson


Inte som du

Ett mardröms sinario för mig
är att bli som du och alla andra
en Svensson med volvo,villa och vitt staket
i en sönderstressad värld som ingen vågar klandra



I en värld där man vill skrika,förändra och bli hörd.
I en värld där våra ord är kraft, men ingen talar,det är ju så skrattretande lätt att bli överkörd



Jag vill lämna denna,ack så neutrala,värld
Lämna ridån och beträda en mer radikal mark
där man vågar se med öppna ögon och vågar göra annat än det man är lärd.


Jag vill stolt kunna skrika -Jag är Radikal!
Men risken är stor att jag förblir en Svensson, så korkat neutral...




Fri vers av iskristall
Läst 295 gånger
Publicerad 2004-12-17 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iskristall
iskristall