Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill jag bara kräkas på dem...


Smutskastad

Nerknuffad från elit-toppen,
ner till den mörka avgrundens botten
De skriker och skäller
generaliserar och gnäller

- Inte ens när du står på tå,
når du upp till vår nivå!

Jag är en fosterställnings figur, på fel sida om samhälls-eliternas skyhöga mur
Ensam och underskattad
Utfryst och utskrattad
För nej, inte ens när jag står på tå,
når jag upp till deras nivå...




Fri vers av iskristall
Läst 361 gånger
Publicerad 2004-12-17 13:49



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Precis, skit i dem. Om du inte når upp att spotta dem i ansiktet, sparka dem mellan benen! Bra skrivet! Stå på dig så inte någon annan gör det... Kram
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

iskristall
iskristall