Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matadoren

Barbar, säger du när jag äter
Svin
men som kock har jag segrat
över profeterna

ingen skrift är helig
för de som alltid går
hungriga

ändå är vi alla
matadorer
i någons ögon







Fri vers av Hen.
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-11-22 19:39



Bookmark and Share


    Andersx
den här var ju j:a bra skrivet.........
2006-12-05

  KonstigaKatter
Instämmer med föregående kommentarer!
"men som kock har jag segrat
över profeterna" - otroligt roligt och starkt - visar hur de "viktiga" kan blekna...
2006-12-01

  Thurizas
rätt!
2006-11-24

    ej medlem längre
Sant så sant vackert
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Hen.