Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager på Lager

Lager på Lager

Lager på lager
Det blir allt svårare
Att ta sig ut

Den jag en gång var
Gömmer sig där bakom
Men snart är det slut

Ropar på hjälp
Men ingen ser
Och ingen hör

Det gör så ont
Det sitter där
Och det förstör

Du såg men du
Slog istället för
Att hjälpa till

Du slog och hånade
Lyssnade inte
Och bad mig vara still.




Fri vers av Edit
Läst 262 gånger
Publicerad 2004-12-19 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit