Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Närvaro

Jag kan känna den
trots att du inte är nära
Din hand på min axel
din kind mot min kind

Du låter mig inte vara
trots att jag bara vill gå
framåt och bortåt
följa min egen vind

Du verkar glömma
att det var du, inte jag
som sade att det var över
och som bad mig att gå

Du verkar inte se
att det är svårt för mig
att vara så stark
och samtidigt försöka förstå

Jag vill bara blunda
och glömma allt om dig
Samtidigt som jag vill se
och för alltid minnas

Mest av allt hoppas jag
att vår trygghet och vänskap
Ändå mellan oss här
för alltid ska få finnas




Fri vers av Edit
Läst 310 gånger
Publicerad 2004-12-19 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit