Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett svar till en kär vän......


Ett brev...

Idag är min första lediga dag,
går upp kl 7 för att tvätta jag.

Måste tvätta uniform och kläder,
annars kan jag inte gå ut eller jobba i detta höstväder.

Klart jag ska ringa min skåne-påg snart,
kan bli imorgon då jag har fixat allt klart.

Idag är det julbord som gäller,
men det kanske inte blir så sent ikväller.

Om du är hemma ikväll så ringer jag gärna,
då ringer jag när man på himlen ser mer än en stjärna.

Du är så söt och jag håller dig kär,
min allra mysigaste vän du är.

Synd att du så långt borta bor,
skulle i hallen vilja se dina skor ;-).

I fall att du mig kommer och hälsar på,
du många kramar av mig du kan få.




Fri vers av Tinisen
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-06 08:04



Bookmark and Share


  Freeman
Vilka söta ord!
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen