Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen Min

Så vännen min sluta gråta
Öppna ögonen och se vad du har
Ingenting du inte kan förlåta
Hos dig stannar han kvar

Så vännen min låt munnen le
Läpparna forma sig till ett skratt
Se vad livet mer har att ge
Någonstans finner du snart en skatt

Så vännen min det är inte lätt
När det inte blir som man tror
Vad är fel och vad är rätt
Känslan där inom dig bor

Så vännen min låt stjärnans sken
Leda dig på din väg i livet
Lär dig att stå på dina egna ben
Och att ingenting är givet

Så vännen min snart ska du se
Att du har mer än en skatt
Och att din mun kan börja le
Och läpparna formas till skratt

Så vännen min låt mig få finnas
Och hos dig vill jag stå kvar
Även i slutet då vi kan minnas
Allt som hänt här i våra dar




Fri vers av Edit
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-01-11 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit