Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Ord

ett litet ord
som blev till en mening
som blev till en vers
som blev till en dikt
som hamnade här
som du läser nu
som inte blev bra
som slutar här

som inte kan sluta
som bara fortsätter
fingrar som knappar
tangenter som klickar
ord bildas av bokstäver
allt till en enda enhet
som så lätt förstörs
och inte längre finns där

känslor under ytan
som vill fram
som vill få finnas där
som vill synas för dig att se
som inte vill gömmas av mig
som struntar i vad jag vill
som bara hoppar ut och fram
som om jag höll av dem




Fri vers av Edit
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-01-12 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit