Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har bildats en parlamentarisk grupp i EU-parlamentet bestående av fascistiska partier av diverse slag.


Identitet, Tradition, Suveränitet

Volen Siderov

Jean-Marie Le Pen

Alessandra Mussolino

Heinz-Christian Strache

Corneliu Vadim Tudor

Frank Vanhecke

Alla ledare i den bruna flocken
Alla med samma identitet
Alla ur samma tradition
Alla med samma mål om suveränitet

Vi gjorde upp med dem på 10-talet
Vi gjorde upp med dem på 20-talet
Vi gjorde upp med dem på 30-talet
Vi gjorde upp med dem på 40-talet
Vi gjorde upp med dem på 50- och 60-talet
Vi gjorde upp med dem på 70-talet
På 80- och 90-talet gjorde vi upp med dem.

Likväl är de tillbaka på 00-talet.

Vi måste göra upp med dem igen.



De bruna lössen tar sig in i parlamentet.
Ta fram insektssprayen.




Fri vers av wege
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-01-12 15:10



Bookmark and Share


    KalleLager
Kanon Jespan! Du är ju kung!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

wege
wege