Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Servettpoesi

Det är skrivet på en servett
från ett café
någonstans i världen.
Men vart ifrån vet ingen.
Det är för länge sedan
bortglömt.

Vackra små ord i fina rader
snabbt nerskrivna
med snirklig handstil.
Men sedan lämnade att dö
på ett tågsäte någonstans i världen.
Men vart vet ingen,
det är bara en parantes,
oviktigt.

- Servettpoesi,
tillhörande ingen.
Utan någon mening alls.

Vackra små ord på en papperslapp
lämnade åt sitt öde
på ett tågsäte
någonstans.
Bara väntandes på någon
som inte betraktar de som skräp.

- Servettpoesi.
vackra små ord utan mening.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-18 16:07



Bookmark and Share


    bottle of pop
servettpoesi - vilket sött ord ^_^
2007-03-10

  Sanchez VIP
Ja servettpoesi, hehe! Jag har skrivit ett antal dikter på servetter men de har aldrig rest längre än till caféets papperskorg, synd.
Din dikt, å andra sidan, lär inte hamna där, nej! inte ens i närheten av en glupsk papperskorg.
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence