Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi över sommargröna ängar

Det ligger värme i luften
och dina läppar smakar oskuld

Kysser fram poesi
mellan andetagen
och ifrågasätter själva existensen

Det här är att leva

Smeker varsamt
över brännskadad hud
samtidigt som bläcket träffar pappret.
Kärlekspoesi över sommargröna ängar

Att andas blir lättare med dig

Kajalstänk och blod
på överdrivet vackra ting. Så som du.
Vi är endast poeter väntandes på slutet
i vår egen parallella verklighet

Illusioner av lyckliga slut
och tonårstragedi
hand i hand
in i solnedgången.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 12:54



Bookmark and Share


    Pearlan
Vackert så vackert.. =)
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence