Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även drömmar har sprickor

Krossade tårar mot marmorgolv
och drömmen försvann
i ett enda andetag.

Siluetten av något vackert
gled som sand genom mina fingrar

Jag som tackat nej till Döden,
nu är jag fan inte säker längre.

Att andas mellan dina andetag,
igenom dig.
Det var allt jag ville.

Jag räckte nog inte till i slutändan
Jag var inte perfekt

Tysta skrik bakom neddragen persienn
Att hålla andan för att dra tillbaka tiden

Min gråskala blev ljusare när jag såg på dig

Drömmar är nog inte menade att hålla
och även siluetter har sprickor.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 19:38



Bookmark and Share


    ingvar VIP
\"Att hålla andan för att dra tillbaka tiden\" är storslagna rader och dikten f. ö. mycket bra!
2008-06-21

  ~~*MariamAurore*~~
vad fint du skriver
jättevacker dikt

kram
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence