Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kallar dig poet.

Det kallar dig poetisk,
en diktare,
poet.
För du frambringar känsla till ord.

Och jag har i hemlighet läst
varje ord du någonsin skrivit.
Varje mening,
varje stycke.
Och tagit till mig
av dina mardrömskänslor
med förtjusning.

Magiskt,
vackert,
förtrollande.
Jag satte en tå i din värld,
för att vilja ha mer
av din trasighet.
Och med ens
var min verklighetskänsla
som bortblåst.

Tänk vad lätt man glömmer
att allt det där har hänt.
(Och det magiska blir plötsligt ett trauma.)

De kallar dig poet.
För du kan göra trasighet vacker och förtrollande.

Det kallar dig poet.
För att du inte döljer sanningen.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-18 16:10



Bookmark and Share


  Losnall
Oh my god! Det var nog den mestaste dikt jag någonsin läst!

Folk säger att jag är en poet, men du är en magiker!
2008-10-29

  Junibarn
Åh. Helt jättevackert. Slutet är skitbra, hela dikten är bra och jag vet inte vad jag säger riktigt. Jag gillar tredje stycket, nej jag gillar allt. Jätteapplåd.
2008-05-07

  Silverprinsen.
ja, de sista raderna är bortom underbart!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence