Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervösa stunder

När det är som det är och det går som det går så är det bäst att ligga lågt....




Fri vers av Inget namn
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-01-21 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inget namn