Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått träd

Ett blått träd
växer så fint,
så kraftigt
mitt i sjön...

Månen lyser
på det blåa trädet
skuggorna spelaren
en vacker symfoni

Grenarna svajar
i vinden
ett löv faller
från sitt fäste

Seglar ner i sjön
så graciöst
så fint
som en drake

en drake som simmar
i vattnet
upp till ytan
slukar lövet...




Fri vers av ongaku
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ongaku