Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

Skogen

lyser
i månskenet
vajar
i den stilla vinden
spelar
med skuggorna
gråter
med vattnet




Fri vers av ongaku
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-19 15:59



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ongaku