Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

konstigt...
det finns så många ord
men det är svårt att sätta ihop dom
till något bra




Övriga genrer av ongaku
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-19 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ongaku