Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillintetgjord

Jodå
du är värd min tid
men bara
när jag har tid över

Jodå
jag vill ha dig
men bara
när jag behöver

sade du mellan raderna

och jag kände mig

tillintetgjord.




Fri vers av Edit
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-01-22 00:17



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
gillar den...Bra skrivet!
2005-01-23

    Inget namn
Det passar bara när det behövs... Mycket bra dikt!!
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit