Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar flyr

Flygplan flyger som fåglar.

Fåglar flyr för flygplan.

Människor sitter i flygplan.

Fåglar flyr för människor.

Människor har katter.

Fåglar flyr för katter.

Människor har hundar.

Fåglar flyr för hundar.

Hundar jagar bilar.

Fåglar flyr för bilar.

Fåglar flyr.




Fri vers av Tango
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-01-20 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tango