Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När människor krigar

När människor krigar
Förstörs skogen.

När människor krigar
Förstörs havet.

När människor krigar
Förstörs bergen.

När människor krigar
Förstörs djuren.

När människor krigar
Förstörs marken.

När människor krigar
Förstör dom varandra.

När människor krigar
Förstörs jorden.




Fri vers av Tango
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-01-20 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tango