Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarröd himmel

hilmlen var röd
dagen du föddes
en ängel blev mördad

det finns på bild
en klarröd himmel
du fick aldrig leva ditt liv
även om du fanns
och sen trillade du tillbaka
och fick börja om
fast det var ändå brutalt
men jag skulle gärna byta med dig

molnen var röda av ditt blod
det spilldes likt vatten
och lämnade ingen oberörd

jag var avensjuk
alla såg, alla märkte
din röda himmel

ingen var som du
du levde aldrig men du fanns
och jag var avensjuk


jag tror bara jag levde men inte hann finnas




Fri vers av Julia B
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-21 21:42



Bookmark and Share


  Just Emotions
vackert..
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Julia B
Julia B