Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Confession

Erkänn.
Det är lika bra.
Jag kommer säkert få reda på det förr eller senare.
Då är det bättre att du har sagt det,
än att jag hör det från någon annan.
Eller gissar mig till det [vilket jag redan gjort]
och tror, antar och hoppas. [vilket jag redan gör]
Så det är lika bra att du säger det.
Erkänn.
Du tycker om mig.
Mycket.
På ett väldigt speciellt sätt.
Eller hur?
[min kvinnliga intuition sviker sällan]




Fri vers av PussInBoots
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-01-25 09:42



Bookmark and Share


  PussInBoots
Jag uppskattar varje ord som sägs om mina verk, och det spelar ingen roll om de är negativa eller positiva!
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots