Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restauration

Muren föll men kroppens försvar
börjar genast reparera skadorna
Bygga upp den igen sten för sten
täcka för vartenda litet hål och spricka

Jag kan inte hjälpa det det bara sker
du ser förtvivlat på mig och undrar vad
Du kan göra för att förstå och hjälpa
men du ser bara en förvirrad flicka

Jag trodde jag släppt igenom dig
genom alla mina försvar och murar
Att du lyckats få mig att slappna av
och våga bara vara och vara kär

Lurad står jag och ser hur muren restaureras
och lika lurad har du ledsamt blivit
Jag kommer sakna dig men kan inte rå för
det är bara så här jag egentligen är.




Fri vers av Edit
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-01-25 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit