Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något vackert

Ville skriva något vackert
Ville skriva något vackert till dig

Ur mina drömmar såg jag dig som en skepnad
Mitt i rummet
I rummet som du en gång satt så elegant på min säng
Mitt i ensamheten
Finner jag din själ som tyst söker efter min
I det sakta avtagande ljuset

Jag ville skriva något vackert

Några ord på ett papper
Som skulle betyda så mycket
Bokstäverna som var skrivna med blyerts
Orden som skulle bevisa vår slags kärlek




Jag ville skriva något vackert till dig
Men jag fann inga ord




Fri vers av NeverAngel
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-27 15:43



Bookmark and Share


    The Poisoned One
Helt fantastiskt.
2010-02-16

  Aisha VIP
...det var vackra ord tycker jag......
A.
2008-05-20

  Lena K Nilsson VIP
Fint skrivet...men visst är det så ibland att orden inte räcker till!
2007-01-27

    rune
det du skrev nu var vackert
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel