Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastklamrade



Ståndaktigt fastklamrade
make a statement -
Här är vi upptagna!

KRAV-märkta uppväxter
ekologiskt odlade skägg
sänkta i bott.

Snurra flaskan och gissa vem...
En stålman av bomull
eller en Puh av järn?

Som ett hungrigt spädbarn
mun tätt emot
sövda av känslor.




Fri vers av Deni
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-01-31 17:37



Bookmark and Share


  Masse
uppkäftigt. Starka bilder. Bra skrivet, tycker jag.
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni