Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tha final. the last.



att få se dig igen
att få röra igen
en sista gång

och önska
att det var den första

för det lugnet
den lyckan
du fyllde mig med

jag minns det
med glädje, med sorg.
varje gång
jag får se dig igen.

jag var överfull

nu är jag bara bakis
och världen ligger i
smärtsamma dimmor

och jag önskar att jag aldrig
tog den där sista igår.
ändå önskar jag
ibland

att det varit
den första.




Fri vers av dofta
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta