Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....spontan och inte speciellt genomarbetad....


Jag Vet

jag vet att du väntar
på en chans
att få äta upp mig

jag vet att du vet
att jag funderar
på att låta dig

jag vet att du finns där
fastän du inte går att se
jag känner dig

dina tänder mot mitt hjärta

dina klor i min själ

dina ord i mitt öra

som viskar

[var rädd]

[du duger inte]

[du finns inte]

och jag vet.




Fri vers av Edit
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-02-04 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit